skip to Main Content
Nova Incorporació A L’apartat De Productors Del Localitza

Nova incorporació a l’apartat de productors del Localitza

Des del Localitza es continua fent campanya per ampliar la xarxa de productors i establiments que ofereixen o cerquen productes singulars i de qualitat de la comarca.

El projecte ha incorporat un nou productor a l’apartat de carns i embotits, Rústic CuniFont, una granja de Maçanet de la Selva on els seus propietaris, dedicats a la cunicultura des dels anys vuitanta, crien conills de pagès alimentats amb productes naturals.

El Localitza està expandint la xarxa que posa en contacte els productors agroalimentaris de la Selva que fan venda de proximitat i volen ampliar el seu mercat al sector turístic amb aquells establiments -botigues, restaurants, hotels, allotjaments rurals…- que cerquen productes singulars i de qualitat per oferir als seus clients.

Des del Consell Comarcal de la Selva es convida a professionals i empreses que volen comercialitzar producte de proximitat a formar part d’aquesta xarxa formada ja per més de 60 productors, elaboradors i establiments de la comarca.

D’altra banda, el projecte Localitza, que en aquests moments impulsa 12 productes singulars del territori, aviat ampliarà en l’àmbit dels productes de la pesca.

 

Back To Top