skip to Main Content
El Consell Comarcal De La Selva Continua Impulsant El Sector I El Producte Pesquer De La Selva Marítima

El Consell Comarcal de la Selva continua impulsant el sector i el producte pesquer de la Selva Marítima

“Els recursos vinculats al sector pesquer a la Selva Marítima: creació de material audiovisual i accions de promoció” és la nova actuació desenvolupada aquest 2020 i que dona continuïtat al projecte de promoció del peix de proximitat i del sector pesquer iniciat l’any passat. 

El projecte ha permès l’edició d’un vídeo i altre material promocional que dona a conèixer i posa en valor el sector de la pesca, el peix de proximitat i la gastronomia. L’objectiu és també reivindicar el món marítim i pesquer com a element d’identitat del territori de la Costa Brava sud: Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar.

El material audiovisual elaborat sota el lema la Selva Marítima.Territori Pesquer  permet disposar de recursos propis en formats diferents per poder realitzar campanyes de promoció i difusió del sector, del producte pesquer de proximitat i del patrimoni material i immaterial relacionat. 

El dilluns 28 de setembre s’ha fet la seva presentació a la Confraria de Pescadors de Blanes, davant d’una quinzena d’agents turístics. Durant la jornada s’han exposat també les iniciatives que s’estan impulsant per crear producte turístic entorn de la llotja i la subhasta del peix de Blanes, una de les més importants de la Costa Brava. L’Alfons Garrido del Museu de la Pesca de Palamós ha exposat les aportacions del turisme pesquer a la millora del sector i el potencial del producte i el patrimoni pesquer per crear oportunitats i desenvolupament local. Finalment, la Roser Vall-llosada, de Grenyal-Aula Gastronòmica, ha explicat les visites guiades a la llotja de Blanes, els tallers de cuina marinera i altres activitats i experiències que ofereix a turistes, visitants i població local.

El projecte ha estat cofinançat pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i amb el suport del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava.

Back To Top