skip to Main Content
Cerveses Artesanes I Productes De La Selva A Lloret

Cerveses artesanes i productes de la Selva a Lloret

El diumenge 29 d’abril (14:00h a l’aparcament de Sa Caleta, Lloret de Mar) el Consell Comarcal de la Selva, amb el suport de Lloret Turisme, va organitzar un maridatge de les 3 cerveses artesanes de la Selva (Cerveses Popaire, La Selvaseria i Cervesa Marina) amb productes locals del projecte “Localitza. Productes de la Selva”. Va tenir lloc en el marc del Festival Birrasana de Lloret de Mar (27, 28 i 29 d’abril), un esdeveniment que s’ha convertit en un referent a nivell nacional i internacional en el món de la cervesa artesana.

El taller pretenia posar en valor que la Selva és un dels espais amb més innovació cervesera del país perquè, des de fa una desena d’anys, s’hi han instal·lat tres cerveseries artesanes totalment identificades amb el territori a més de celebrar-se esdeveniments com el Birrasana o la Fira de la Cervesa Artesana de Vidreres. També volia subratllar la diversitat de productes locals de la Selva ja que les cerveses es van maridar amb diferents productes dolços i salats de proximitat elaborats a la comarca i que formen part del projecte “Localitza. Productes de la Selva”. Aquesta activitat és fruit de l’aposta de la destinació turística de Lloret de Mar per promoure la gastronomia i els productes locals.

El taller, on van assistir 40 persones, va anar a càrrec de Roser Vall-llosada (Grenyal, Aula Gastronòmica de la Costa Brava Sud) i va comptar amb la presència dels cervesers de la Selva. Es van realitzar els següents maridatges:

-Cervesa Pop Roquer de Cerveses Popaire (Blanes) amb formatge blau i formatge curat de ratafia de Granja el Provençal (Riudellots de la Selva)

-Cervesa Doble-Belgian Dubbel de La Selvaseria (Vidreres) amb foie de Mas Parés (Brunyola i Sant Martí Sapresa)

-Cervesa Kremat de Cervesa Marina (Blanes) amb tortada de Tossa de Pastisseria Neras (Tossa de Mar)

Més informació de les cerveses artesanes de la Selva: https://localitza.selva.cat/productes-singulars-de-la-selva-cerveses-artesanes/

Més informació del Birrasana: http://www.birrasana.com

Amb el suport de:

Back To Top