skip to Main Content
Taller Amb Productes De La Selva Al Mercat De Les Herbes

Taller amb productes de la Selva al Mercat de les Herbes

El dissabte 5 de maig va tenir lloc un taller d’aperitius amb herbes i productes de la Selva en el marc del Mercat de les Herbes de la Raafia de Santa Coloma de Farners. L’acte fou organitzat per la Confraria de la Ratafia amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

El taller va ser realitzat per la tossenca Laia Farré (de La Cuina de Na Laia, del col·lectiu 100% tossenc i col·laboradora del projecte “Localitza. Productes de la Selva”) després de la presentació de l’edició especial de la millor ratafia local de la Festa de la Ratafia del 2017. Els plats cuinats van ser:

-Crema d’ortigues amb verdures i formatge curat (Granja el Provençal, Riudellots de la Selva) amb ratafia (Ratafia Volcànica, Vilobí d’Onyar).

-Torradeta de fajol amb aigua de mar i herbes amb sardina de Tossa marinada i escuma de romaní.

-Dau de cap de llom de la Granja Sant Benet (Tossa de Mar) rostit amb reducció de ratafia casolana i tempura de fulles de sàlvia.

L’objectiu de l’activitat era reivindicar el valor dels productes de proximitat i reforçar el lligam entre la Selva marítima i la Selva interior amb la combinació de productes de mar i muntanya.

Back To Top