skip to Main Content
4 Noves Activitats De Dinamització Del Producte Local A La Selva

4 noves activitats de dinamització del producte local a la Selva

Durant els mesos d’abril i maig tindran lloc quatre activitats de promoció i dinamització dels productes locals de la Selva que compten amb la participació directa o amb la col·laboració del projecte “Localitza. Productes de la Selva” del Consell Comarcal. Us animem a participar-hi!

-Diumenge 29 d’abril, 14:00 hores, Festival Birrasana de Lloret de Mar, Maridatge de les 3 cerveses artesanes de la Selva (Popaire, La Selvaseria i Marina) amb productes locals del projecte “Localitza. Productes de la Selva”. A càrrec de Roser-Vall-llosada (Grenyal, Aula Gastronòmica Costa Brava Sud).

-Dissabte 5 de maig, 13:00 hores, Mercat de les Herbes de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, Demostració d’elaboració d’aperitius amb herbes i amb productes locals del projecte “Localitza. Productes de la Selva”. A càrrec de Laia Farré (Cuina de Na Laia i 100% Tossenc).

-Dilluns 7 de maig, 15:30 hores, Visita al port pesquer de Blanes per a professionals de la restauració, el comerç i el turisme. Inscripcions aquí.

-Dimecres 16 de maig, 15:00 hores, Arbúcies (Escola Doctor Carulla), Taller de recuperació de varietats locals d’horta i fruiters dins del projecte “Vall d’Arbúcies, llavors de futur i visita a l’hort escolar. A càrrec de Jordi Puig (l’Espigall). Si hi voleu particiar envieu un mail a mjordi@localitza.selva.cat

Back To Top