Cervesa artesana i productes de la Selva a Lloret
El passat 30 d’abril el projecte “Localitza. Productes de la Selva”, amb el suport de Lloret Turisme, va organitzar una demostració de cuina amb cervesa artesana i productes locals de la Selva en el marc del festival Birrasana. Va anar a càrrec de Sergi Serramitja, del Restaurant Can CO – La Cellera de Ter i president de l’Associació d’Hostaleria de la Selva.
L’objectiu del taller era apropar els productes agroalimentaris de la Selva interior a la Selva marítima aprofitant un esdeveniment que va reunir milers de persones. També es pretenia posar en valor el potencial culinari de la cervesa artesana, un producte cada cop més present a la Selva amb tres elaboradors: Popaire (Blanes), Marina (Blanes) i Selvaseria (Vidreres). El taller va ser un èxit de participació.
Els productes cuinats van ser:
-Croquetes de formatge (Granja El Provençal, Riudellots de la Selva) amb cervesa artesana (Cervesa Marina, Blanes)
-Pollastre de granja amb salsafí (de Salsafí d’Or, Santa Coloma de Farners) i reducció de cervesa artesana
-Crema de maduixes (Maduixots d’en Serrallonga, Sant Hilari) amb geleé de cervesa artesana i crumbel cruixent.
Fotografies del showcooking i dels productes cuinats:
Una visió general de l’espai de tast:
Productes utilitzat pel showcooking:
En Sergi i la Marta de Can Co, en plena activitat
Croquetes de formatge amb cervesa artesana
Pollastre de granja amb salsafí i reducció de cervesa artesana
Crema de maduixes amb geleé de cervesa artesana i crumbel cruixent.