skip to Main Content
17 Productors I 20 Establiments Al Networking De Lloret De Mar

17 productors i 20 establiments al networking de Lloret de Mar

17 productors i elaboradors agroalimentaris i 20 establiments comercials, turístics i de restauració han participat al networking de comercialització de producte local que ha tingut lloc el 25 d’abril al Teatre Municipal de Lloret de Mar. Al llarg de dues hores i mitja han realitzat entrevistes ràpides i simultànies que tenien com a objectiu establir un primer contacte i explorar la possibilitat d’arribar a acords de comercialització. Els participants han valorat molt positivament la trobada, que reforça els llaços entre productors i establiments però també entre la Selva marítima i la Selva interior i de muntanya.

La jornada ha estat organitzada pel Consell Comarcal de la Selva, Lloret Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació dins del projecte Localitza. Productes de la Selva. Han presentat l’acte l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat; el conseller de Turisme del Consell Comarcal de la Selva, Joaquim Vivas; i el cap de secció d’Agricultura i Sanitat Vegetal dels serveis territorials de Girona del DARP, Jordi Serra. Tots ells han destacat l’oportunitat que suposa pel conjunt de la comarca de la Selva, i per Lloret en particular, el treball conjunt entre el sector agroalimentari el sector dels establiments turístics, comercials i de restauració.

Els productors que han participat al networking han estat Can Moragues (melmelades i salses, Riudarenes), La Selvaseria (cervesa artesana, Vidreres), Ca la Nydia (pastisseria, Tossa de Mar), Popaire (cerves artesana, Blanes), Cava Laviret (cava, Blanes), Baldiri Vins (vi, Santa Coloma de Farners), El Banyonet (horta, Blanes), Gerfam Rubirola (carn de vedella i porc, Riudellots de la Selva), Salsafí d’Or (salsafí i derivats, Santa Coloma de Farners), Maduixes Serrallonga (maduixes i fruites de bosc, Sant Hilari), Agrícola el Progrés Garbí (horta, Blanes), Ciurana Bassó (carn de xai i de vedella, la Cellera), Granja Provençal (làctics, Riudellots de la Selva), Serrat de Montsoriu (vi, Sant Feliu de Buixalleu), Ratafia Volcànica (ratafia, Vilobí d’Onyar),  Hort i Cultura (horta, Massanes) i Sa Croqueta (croquetes casolanes amb producte local, Blanes).

Per la seva banda els establiments que hi han assistit han estat Caprabo (concretament el responsable de Productes de Proximitat d’aquesta cadena, Fernando Tercero),  Eurest Catalunya (menjadors escolars de la Selva), Grenyal (aula gastronòmica, Blanes), Can Llonga (allotjament rural, Riudarenes), Hotel Anabel (hotel, Lloret de Mar), Gourmet la Selva (distribuïdor, Blanes), Restaurant el Romaní (restaurant, Lloret de Mar), Vichy Catalán (balneari, Caldes de Malavella), Samba Hotels (hotel, Lloret de Mar), GHT Hotels (hotel, Lloret de Mar), Celler d’en Jordi (comerç, Sant Hilari), Evenia Hotels (hotel, Lloret de Mar), El Racó d’en Serrallonga (distribuïdor, Sant Hilari), Hostal Bonaterra (hostal, Maçanet de la Selva), Casa Granados (hotel, Tossa de Mar), Mas Romeu (restaurant, Lloret de Mar), Gran Hotel Monterrey (hotel, Lloret de Mar), Atri Cultura i Patrimoni (gestió cultural, Caldes de Malavella), Restaurant Freu (restaurant, Lloret de Mar) i Càmping Blanes (càmping, Blanes).

Aquesta activitat s’emmarca en el programa “Desenvolupament local a l’entorn de les varietats agrícoles i els productes singulars de la Selva” subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (dins del Programa de projectes innovadors i experimentals).

Back To Top