skip to Main Content
10 Iniciatives Assessorades En El Marc Del Projecte Localitza

10 iniciatives assessorades en el marc del projecte Localitza

El dijous 9 de febrer va tenir lloc una trobada conjunta amb les empreses que l’any passat van participar als assessoraments a iniciatives d’adaptació i comercialització de producte agroalimentari en el marc del projecte Localitza. En total es van assessorar 10 productors agroalimentaris i establiments turístics de la comarca de la Selva: La Selvaseria (Vidreres), Horta Cal Ferreric (Breda), Restaurant Essències (Vilobí d’Onyar), Farines i Llegums Can Mallorquí (Maçanet de la Selva), Restaurant l’Aliança (Anglès), Espai Can Mir (Riudarenes), Casa de colònies Can Solà (Vilobí d’Onyar), Oli de la Vall d’Arbúcies (Arbúcies), Federació de Comerciants de la Selva i el Racó d’en Serrallonga (Sant Hilari).

Els assessoraments van permetre analitzar la situació de cadascuna de les empreses i elaborar propostes d’accions que tenien com a eix central la dinamització o la incorporació dels productes locals. A part dels assessoraments personalitzats es va treballar també en sessions conjuntes que van permetre crear xarxa, enfortint la col·laboració entre les empreses. La valoració per part dels assessorats va ser molt positiva ja que els va permetre avançar en aspectes essencials per la seva activitat com la comercialització, la comunicació, el màrqueting, el pla de negoci o la col·laboració empresarial.

Al llarg de l’any 2017 es preveuen noves accions de formació, assessorament i suport a iniciatives destinades a potenciar els productes agroalimentaris de la comarca de la Selva, tot continuant la tasca del projecte Localitza. A més de donar continuïtat a les accions iniciades l’any 2016, enguany portarem a terme un programa focalitzat en el Desenvolupament local a l’entorn de les varietats agrícoles i els productes singulars de la Selva subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals).

Back To Top