skip to Main Content
Blogtrip De Promoció Dels Productes De La Selva

Blogtrip de promoció dels productes de la Selva

El dijous 24 de novembre un grup de bloggers i instagramers van visitar la comarca de la Selva en el marc del projecte Localitza de promoció dels productes locals. Els bloggers convidats van ser Dónde Vamos Eva, De Café por Barcelona i Guía los Trotafurgos del col·lectiu de bloggers Barcelona Travel Bloggers.

Les activitats realitzades en el blogtrip es van centrar sobretot en el municipi d’Arbúcies i van consistir en un esmorzar amb productes locals a l’Hotel Torres (amb la benvinguda de l’alcalde, Pere Garriga, i embotits cedits per les carnisseries Cal Gall, Arimany i Ca la Méndez i dolços de la pastisseria Mir), una presentació del projecte de recuperació de varietats locals de pomes (a càrrec d’Emili Soms, del Pomari de l’Emili) i la visita a diverses finques d’olivars (a càrrec de l’Associació Salar d’Arbúcies, que està recuperant l’olivera autòctona de la Vall d’Arbúcies) i a la granja de xais Agro Blanch.

El blogtrip va finalitzar a Hostalric amb la visita al Centre Gastronòmic Domus Sent Sovi, un taller de cuina amb productes locals de la Selva (a càrrec de Marià Casas, de la pastisseria Massinis) i un tast comentat de ratafies 1842 de la Confraria de la Ratafia. El blogtrip ha tingut un elevat impacte a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) i es preveu la publicació de diversos posts.

Fotografies:

-Esmorzar amb productes locals a l’Hotel Torres

p1070606

-Visita a l’olivera mare del projecte de recuperació de l’olivera del Salar

p1070620

p1070615

-Visita a la granja de xais Agroblanch

p1070626

-Taller de cuina al Centre Gastronòmic Domus Sent Sovi

p1070643

p1070637

 

Back To Top