skip to Main Content
Trobada Entre Productors I Establiments A Lloret

Trobada entre productors i establiments a Lloret

El dimarts 25 d’abril (9:00h, Teatre Municipal de Lloret de Mar) el Consell Comarcal de la Selva, Lloret Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitzen un networking entre productors agroalimentaris locals i establiments comercialitzadors de la comarca de la Selva. L’objectiu és millorar els circuits de comercialització de proximitat dels productes agroalimentaris de la Selva. La trobada, que forma part del projecte “Localitza. Productes de la Selva”, és la segona que es realitza després de la que es va fer l’any passat a Hostalric.

Es pretén reunir a productors i elaboradors agroalimentaris per un costat i establiments de la comarca per l’altre (restaurants, allotjaments turístics, distribuïdors, comerços…) per tal que puguin crear sinèrgies i establir relacions comercials entre ells. Els productors i elaboradors disposaran d’una taula on exposar els seus productes, tastets o catàlegs i
realitzaran entrevistes ràpides i simultànies de 5 minuts amb els establiments comercialitzadors.

La presentació de la jornada anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar; el Sr. Joaquim Vivas, conseller de Turisme del Consell Comarcal de la Selva; i la Sra. Elisenda Guillaumes, directora dels Serveis Territorials del DARP a Girona.

Els productors i establiments es poden inscriure en aquest enllaç.

Back To Top