skip to Main Content
Noves Activitats De Dinamització Del Producte Local A La Selva

Noves activitats de dinamització del producte local a la Selva

Durant aquest mes de novembre tindran lloc diverses activitats que compten amb la col·laboració del projecte Localitza. Tenen com a objectiu prestigiar els productors i els productes agroalimentaris de la Selva. Us animem a participar-hi.

-Dissabte 12 de novembre a les 12:00h. Sala Can Boles (Amer). Xerrada sobre productes autòctons de la vall d’Amer (vinya, avellanes i poma del ciri). Intervindrà Joan Carles Codolà, tècnic del Consell Comarcal de la Selva, per explicar les iniciatives públiques i privades per dinamitzar l’avellana de la Selva. Organitza: Ajuntament d’Amer. Més informació.

-Dissabte 12 de novembre a les 12:30h. Plaça Farners (Santa Coloma de Farners). Demostració de cuina amb ratafia amb productes de la Selva del projecte Localitza a càrrec de Sergi Serramitja, president de l’Associació d’Hostaleria de la Selva. 35a Festa de la Ratafia. Més informació.

-Divendres 25 de novembre a les 9:00h. Avinguda Palegrí 25 (Tossa de Mar). Fòrum de Turisme de la Selva dedicat a la gastronomia, els productes locals i el turisme amb l’exposició de casos pràctics del projecte Localitza. Organitza: Associació de Turisme de la Selva. Més informació i inscripcions.

-Dissabte 26 de novembre a les 9:30h (Campllong). Visita a explotacions del sector lleter a la Selva (Granja El Provençal, Riudellots de la Selva) i el Gironès i dinar-debat. Organitza: Fundació Agroterritori. Per a més informació i per inscripcions contacteu amb la Fundació Agroterritori: agroterritori@agroterritori.org

Back To Top